Mieleenpainuvat juhlat, toimivat tapahtumat. Soita meille: +358 400 696 163

Erikoisohjelmat jokaiseen makuun - yrityksille, polttareihin, juhliin

Rodeohärkä

Mekaaninen Rodeohärkä pyörittää ja hypyyttää ratsastajaansa moniin eri suuntiin. Valittavana eri vaikeusasteisia ohjelmia. Rodehärkä kohottaa varmasti niin ratsastajan, kuin katselijoiden tunnelman kannustushuutojen raikuessa. 

Bounchy Boxing

Bounchy Boxing tarjoaa mahdollisuuden purkaa paineita ilmalla täytetyssä pehmeässä nyrkkeilykehässä. Nyrkkeilykehä on 7x7 m kokoinen ja n. 2 m korkea. Ottelijat pukevat pehmeän kypärän päähänsä ja varustautuvat bounchy boxing otteluun jättimäisin nyrkkeilyhanskoin. Vihdoinkin ottelu voi alkaa! Voittaja ei jää epäselväksi näissä lajeissa, eikä yleisö varmasti jää kylmäksi kannustaessaan suosikkiaan pudottamaan vastustajansa kanveesiin. Ohjelma sopii erityisen hyvin esim. yritysten juhliin, ulkoilmatapahtumiin, suuriin sisätilatapahtumiin ja isoihin ravintoloihin.

Pallobileet

Sisustamme ravintolan/juhlapaikan äärimmilleen erilaisia palloja. Päärekvisiittana erilaiset ilmapallot, joita on niin katossa, kuin lattioillakin. Tuomme paikalle myös pallomeren täynnä ”ruotsinlaivapalloja”. Illan Dj/juontaja kilpailuttaa asiakkaita erilaisissa palloaiheisissa kilpailuissa apunaan pallobile-tyttö.

Vaahtobileet

Tanssilattialla jättiläismäinen vaahtokylpy, sitä on vaahtobileet!! Tämä erikoisohjelma on saavuttanut valtavan suosion ympäri Suomen, erityisesti nuorison keskuudessa. Vaahto saa yleisön villiintymään ja bailaamaan illan loppuun asti.

Sumopaini

Tämä uskomaton japanilainen perinneurheilu on nyt saatavilla hupaisana ravintolaversiona. Kilpailijat puetaan jättikokoisiin pehmeisiin sumo-asuihin, jolloin he ovat aitojen sumopainijoidenkokoisia ja näköisiä. Paini tapahtuu 4x4 m kokoisella pehmeällä sumopainimatolla. Ohjelma ei ole luonteeltaan väkivaltainen, vaan hyväntuulisen hauska. Painialustan ympärillä ei juuri murjottavia ilmeitä näe, kun aikuiset ihmiset pulleissa puvuissaan tönivät toisiaan, välillä itse kellahdellen kumoon. Sumopaini ei ole vain aikuisten huvi, vaan se sopii mainiosti myös lapsille, esimerkiksi messutapahtumiin tai kesämarkkinoiden viihdykkeeksi. Paini voidaan järjestää yleisenä hauskanpitona, tai leikkimielisenä kilpailuna, jolloin paras painija kruunataan, luonnollisesti paikkakunnan mestariksi.

Formula

Tästä kisasta ei potkua puutu. Vauhdikkaita tilanteita, vaarallisia ohituksia, renkaan katkua ja nopeita kierrosaikoja. Koe kokoillan formula-huuma ravintolassasi. Paikalle saapuu aito mini-formula ja somistamme ravintolanne formulateeman mukaisesti. Pystytämme myyntiä edistävän varikkokojun, jossa tarjoilusta huolehtii kaunis kisatyttö.

Voimamieskisat

Nyt selvitetään kuka on kulmakunnan voimakkain! Piilolihaksilla ei näissä lajeissa pärjätä, tai voihan sitä koettaa… Illan aikana etsitään paikkakunnan voimamies sekä -nainen. Ensin koetellaan voimia tukin kannattelussa. Kisa jatkuu perinteisellä krusifiksilla. Kolmas laji on ratkaiseva. Köydenvedossa ratkaistaan finalistit. Köysi ei pääse lipsumaan käsistä, koska kilpailijoilla on yllään tähän tarkoitukseen suunnitellut köydenvetovaljaat. Kun kädet ovat näiden lajien jälkeen sopivasti voimattomat, niin on aika kokeilla, kuka on kovin kädenvääntäjä. Tässä lajissa on apuna aito kädenvääntöpenkki. Lajeihin perehtynyt juontaja juontaa koko illan.

Eroottiset ohjelmat:

Ladies night

Ladies Night on naisille suunnattu eroottinen ilta, joka tuo myös miehet paikalle. Alkuilta voidaan toteuttaa 'vain tytöille' -periaatteella, jolloin ravintolaan pääsee sisään vain naisasiakkaita. Tunnelman kohotuksen hoitaa ammattitaitoinen juontaja joka vastaa illan sujumisesta.

Miespuolinen topless-tarjoilija myy esim. illan erikoisdrinkkiä, jonka hän voi tarjoilla shottivyötä apuna käyttäen. Illan edetessä topless-poika vähentää vaatteensa minimiin, ja naiset saavat käyttää häntä bodypainting- alustana, maalaamalla hänet sormivärein. Illan pääesiintyjänä on kokenut miesstrippari ja hänen todellinen striptease show. Miesten päästessä sisään naiset ovat jo täydessä vauhdissa ja meno vain jatkuu, sillä esiintyjät esiintyvät vielä toisen kerran yön edetessä uudella showlla. Kyseessä on siis koko illan kestävä akti. Illan ohjelma-aikataulu laaditaan ravintolakohtaisesti.

Pitsien yö

Pitsien yö on kokoillan eroottinen ohjelma. Iltaan sisältyy paljasta pintaa niin naisille kuin miehillekin. Pikkutuhmia ja eroottisiakin kilpailuita, joiden kulusta vastaa ammattitaitoinen juontaja, joka hoitaa myös illan musiikin.

Ohjelmaan kuuluu myös naisstriptease show, joka kiinnittää takuuvarmasti miesten huomion.

Illan lomassa asiakkaat voivat hankkia myyntitiskiltämme työpöytänsä laatikkoon parisuhdetta piristäviä välineitä tai kaverin yksinäisten iltojen iloksi. Tiskiltä löytyy myös eroottisia video- ja dvd elokuvia, sekä hauskoja pikkuostoksia.

Erotiikkafestarit

Nyt erotiikkafestarit ovat kuumemmat ja kosteammat kuin koskaan. Asiakkaita palvelee sex-shop, joka myy alan viimeisimmät lehdet, dvd:t, välineet ja asut. Ravintolan televisioissa pyörivät tauotta rohkeat filmit.

Näillä festareilla on mukana ns. interaktiivinen striptease. Siinä asiakkaiden joukosta valitaan yksi mies, joka saa käskyillänsä ohjata yhden tai kahden naisen ”toimia”. Yksi suosituimmista esityksistä on Lesbian nurse-show. Siinä kaksi sairaanhoitaja-asuista stripparia esittää shown, josta puhutaan pitkään. He tekevät kaiken. Mikään ei ole näille hoitsuille pyhää. Naisille hupia ja poskien punoitusta tarjoilee miesstrippari. Hän on pukeutunut huoltomiehen vaatteisiin. Kun haalari tipahtaa alas ja huoltomies tarvitsee ”huoltoapua” paikalla olevilta naisilta, niin tunnelma on lähes käsinkosketeltavan kuuma.


Meidät saat kätevästi kiinni joko sähköpostilla sales@arcticvent.fi tai puhelimitse +358 102354931. Voit myös ottaa yhteyttä Yhteydenottosivun lomakkeella.

Yleiset esiintymisehdot

ETUSIVU  |   TAPAHTUMATUOTANTO   |   OHJELMAPALVELU  |  ERIKOISOHJELMA  | LAITTEISTO   |   KUVAT   |   HUOLTOPALVELU   |   YHTEYS