DJ/ KARAOKE

Tarjoamme karaoke ja Dj-palveluitamme pubeille, ravintoloille, firmoille, yksityisille siis kaikille jotka haluavat nauttia hyvästä musiikista.

VALAISTUS

Saat meiltä valaistusratkaisut tilojen tunnelmavalaistuksiin, show-valot esiintyjille, julkisivuvalaistukset, näyttely- ja messuvalaistukset, buffetit.

ÄÄNENTOISTO

Ydinosaamistamme on toteuttaa äänentoisto seminaareihin, asiakastilaisuuksiin, kokouksiin, messuille sekä näyttelyihin ja konsertteihin

Mieleenpainuvat juhlat, toimivat tapahtumat. Soita meille: +358 400 696 163

Arctic Event Ltd. on täyden palvelun ohjelmatoimisto.

Arctic Event Ltd on tapahtuma-alan yritys, joka on erikoistunut ohjelmapalveluiden ja tapahtumatoteutuksen ideoimiseen, suunnitteluun sekä toteuttamiseen. Yritys aloitti toimintansa vuonna 2000. 
Tarjoamme asiakkaidemme tilaisuuksiin esiintyjät ja ohjelmakokonaisuudet, jotka parhaiten tukevat niitä tavoitteita, joita tilaaja on tilaisuudelleen asettanut – oli sitten kyseessä pieni tai suuri tilaisuus. 
Toimitamme yhdellä kertaa samasta osoitteesta esitystekniikan, rakennamme tarvittaessa lavan, viimeistelemme tapahtumapaikan visuaalisen ilmeen, teemme ilotulitukset, pyroshowt ja erikoisefektit ammattitaidolla. 

Takaamme mieleenpainuvan ja unohtumattoman kokonaisuuden, asiakaslupaus on meille pyhä asia !

Sinulla on idea - me toteutamme sen

Ota yhteyttä ja kysy lisää!